3D—TULOSTEET

Tulostusalue:

298mm x 275mm x 250mm

 

Tarkkuus: 0,005mm asti.

 

LEMPPARI .COM

Speksit

Cybercell tarjoaa laadukkaita teollisuus tasoisia 3D-tulosteita. 3D-tulosteiden käyttökohteet ovat lähes rajattomat ja nykytekniikalla pystytään tekemään hyvinkin tarkkoja ja laadukkaita tulostustöitä.
Tulostimella voi tehdä vaikkapa yrityslahjoja, logoja, prototyyppejä, muotteja, varaosia ym. Joskus jopa tuotanto on järkevää hoitaa 3D-tulostimella, sillä kalleimmatkaan työstökeskukset eivät pysty samaan monimutkaisuuteen mihin 3D-tulostin oikeissa käsissä taipuu.
Tuotantomateriaalina käytämme tällä hetkellä PLA muovia, mutta mikäli kysyntää on, pystymme laajentamaan myös seuraaville materiaaleilla:
-ABS, PLA, HIPS, PVA, Puusekoite, Polyesteri (Tritaani), PETT, Pronssi- ja kupariseos, Polykarbonaatti, Nylon, PETG, sähköä johtava PLA ja ABS, UV-valo seokset, PCTPE, PC-ABS, Metalliseos 910 
Tulosteen koko on tällä hetkellä käytössä olevalla laitteistolla 298mm x 275mm x 250mm, joka on yksi markkinoiden suurimpia. Suuremmatkin tulosteet ovat toki mahdollisia useassa eri osassa.
Tulostuspäänä käytämme 0,5mm kuumakärkeä, mikä mahdollistaa tarkkuuden aina 0,005mm asti.

3D-tulostus hinnoitellaan laitteen tuntihinnan mukaan (valmistusaika), mikäli tulostus voidaan toteuttaa valmiista mallista. Suunnittelusta ja mallinnuksesta peritään hinta tapauskohtaisesti.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Janne Peltola

Ota yhteyttä:

Email: janne.peltola@cybercell.fi